Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Μου ζήτησε να την υιοθετήσω» αποκαλύπτει ο θείος του παιδιού

«Ο πατέρας έκανε χασίς μπροστά στα παιδιά του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που βίασε τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που βίασε τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό © Pixabay | Facebook

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Αποκαλυπτικός ο θείος της ανήλικης μαθήτριας

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό φέρνει στη δημοσιότητα ο θείος της ανήλικης μαθήτριας.

Όπως είπε, η 12χρονη στον Κολωνό τού είχε ζητήσει πριν από τρία χρόνια να την υιοθετήσει.

Σε δηλώσεις του στο Mega, διευκρίνισε ότι αυτό συνέβη μετά από ένα τριήμερο που είχαν περάσει μαζί. «Μακάρι, αν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό, χίλιες φορές να μου κόβονταν τα χέρια και τα πόδια, να το υιοθετήσω για να το σώσω αυτό το παιδί» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε η (…) “Ρε θείε, θα με υιοθετήσεις;”. Της λέω “κορίτσι μου, πώς θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”. Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…».

Θείος 12χρονης στον Κολωνό: «Έλεγε στην κόρη μου μήπως έχει γκόμενο»

«Οταν ήρθε σε ηλικία 9 χρόνων εδώ και η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο. Της έλεγε “μήπως έχεις κανέναν γκόμενο;”. Απλά, φαινόταν ότι είχε μια ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο» ανέφερε ακόμη ο θείος της 12χρονης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πατέρα της 12χρονης, επισημαίνοντας: «Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια, να τον βγάλω από τη φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά και “έτρωγε” τα χρήματα απ’ όλα τα επιδόματα. Εκανε χρήση χασίς και μέσα στο σπίτι, όπου ζούσαν τα παιδιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ