Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Κάνουν «φύλλο και φτερό» τους λογαριασμούς του 53χρονου Ηλία Μίχου

Έρευνα και στους λογαριασμούς της μητέρας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο βιασμός της 12χρονης στον Κολωνό - Η έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας της ανήλικης μαθήτριας

Διαδοχικές εξελίξεις στον Κολωνό στην υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης μαθήτριας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος την εξέδιδε σε πελάτες στα Σεπόλια.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, έγινε γνωστό ότι «ανοίγουν» τραπεζικοί λογαριασμοί, προκειμένου να διαπιστωθούν «ύποπτες» καταθέσεις χρημάτων.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ερευνά τόσο τους τραπεζικούς λογαριασμούς του 53χρονου Ηλία Μίχου, του κατηγορούμενου βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τον Κολωνό, όσο και τους λογαριασμούς της ίδιας της ανήλικης και της μητέρας της.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Τι είπαν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης στην απολογία τους

Νωρίτερα στην απολογία τους στην ανακρίτρια τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη στον Κολωνό.

Μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας, οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη, και οι ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.