Ελλαδα

Το δικαίωμα της σιωπής άσκησαν οι βιαστές της 12χρονης στον Κολωνό

Τρεις δικηγόροι αρνήθηκαν να τους αναλάβουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12xroni-biastes

Βιασμός 12χρονης - Το δικαίωμα της σιωπής - Οι νοσηροί διάλογοι σε 500 σελίδες - Η οικογένεια της 12χρονης στο μικροσκόπιο

Τα δικαιώματα της σιωπής φαίνεται ότι θα επιλέξουν ενώπιον του ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό μετά την εμπλοκή με την υπεράσπισή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων, που κλήθηκαν από την 33η ανακρίτρια, αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση του Ηλία Μίχου και του Γιάννη Σοφιανιδη.

Αρνητικά φέρεται να αντιμετώπισε τον αυτεπάγγελτο διορισμό του και τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τη δικαστική λειτουργό και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι ενώπιον της ανακρίτριας θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής, δίνοντας τυπική απολογία αποφασισμένοι να μην αναφερθούν σε κανένα στοιχείο της υπόθεσης.

Οι νοσηροί διάλογοι σε 500 σελίδες

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες της αστυνομίας, οι μαρτυρίες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό κάνουν λόγο για περισσότερα από 100 ραντεβού που είχαν κανονιστεί.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Επίσης, πως οι περισσότεροι εκ των βιαστών είχαν κλείσει περισσότερα από ένα ραντεβού.

Να σημειωθεί, δε, πως οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Ηλία Μίχου έχουν 500 σελίδες υλικό απομαγνητοφωνήσεων.

Η οικογένεια της 12χρονης στο μικροσκόπιο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και η οικογένεια της 12χρονης λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης που είχε χτίσει με τον 53χρονο.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως το παιδί είχε καινούργιο ποδήλατο, καινούργιο πανάκρβιο κινητό τηλέφωνο ενώ πολύ συχνά έμενε έξω μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.

Λεπτομέρειες που θα έπρεπε σύμφωνα με τις Αρχές να έχουν προβληματίσει το περιβάλλον της 12χρονης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ