- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αγρίνιο - Νέο επεισόδιο σε λύκειο: Μαθητές και εξωσχολικοί γρονθοκόπησαν καθηγητές.
Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο λύκειο του Αγρινίου, στο οποίο είχε προκληθεί και χθες αναστάτωση, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων εκλογών για την ανάδειξη 15μελούς. Πρωταγωνιστές σήμερα, ήταν μαθητές και εξωσχολικοί, οι οποίοι μετά το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του λυκείου εναντίον καθηγητών.
Σύμφωνα με το Agriniotimes, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές να γρονθοκοπήσουν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Επικράτησε πανικός, ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς συμμαθητές τους.
Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε.
Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια καθώς οι γονείς που έσπευσαν στο σημείο, αναμένεται να προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον όσων επιτέθηκαν στα παιδιά τους.
Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη, καθώς οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους, καθώς είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα, αύριο οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.