- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός αύριο: Βροχές προβλέπονται σε αρκετές περιοχές της χώρας - Ενισχύονται οι βοριάδες - Η πρόγνωση.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται για αύριο Τετάρτη (05/10) στα ανατολικά τμήματα της χώρας και στο Αιγαίο, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως τις πρωινές ώρες σε Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά και πιθανώς σε Χαλκιδική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στη Νότια Πελοπόννησο.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά και νότια, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 19 βαθμούς), 14 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 11 έως τους 22 βαθμούς), 20 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως 28 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, οι οποίοι μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο σε μέτριους 5 μποφόρ και τοπικά ισχυρούς 6 μποφόρ.
Ο καιρός αύριο σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τις πρωινές ώρες μέτριοι 5 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.