Ελλαδα

Την Τετάρτη η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου

Στις 12:30 μ.μ. με δαπάνη του δήμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταμάτης Κόκοτας © NDP
Σταμάτης Κόκοτας © NDP

Σταμάτης Κόκοτας: Η αλλαγή στην ημέρα της κηδείας του τραγουδιστή -Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου το τελευταίο αντίο

Την Τετάρτη (5/10) θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (1/10) σε ηλικία 85 ετών.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με ανακοίνωσή του, είχε γνωστοποιήσει πως η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, με νεότερη ανακοίνωση, γίνεται γνωστό ότι η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 12:30μ.μ., η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας.

Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ