- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
Το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Η ΑΔΕΔΥ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής - Στάση εργασίας - «Στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες»
Παναττική στάση εργασίας την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022, από την αρχή της βάρδιας έως τις 11:00 π.μ. κηρύσσει η Εκτελεστική Επιτροή της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, του λεκανοπεδίου, να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Εφετείο Αθηνών, ώρα 9:00 π.μ. για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
«Την Παρασκευή, 7 του Οκτώβρη επαναλαμβάνεται στο Εφετείο η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» δύο χρόνια μετά την πρωτόδικη καταδίκη του φασιστικού μορφώματος. Στην τελευταία συνεδρίαση του Εφετείου, στις 30/09/2022, διάφορα φασιστοειδή αλώνιζαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, χαιρετούσαν φασιστικά, προκαλώντας τη Μάγδα Φύσσα και το ακροατήριο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.
Όπως επισημαίνεται, «το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, απέναντι σε ρατσιστικές πολιτικές».
«Ο αγώνας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και τη μισαλλοδοξία ήταν, είναι και θα είναι ανυποχώρητος. Γι΄ αυτό και η παρουσία μας την Παρασκευή, 7 του Οκτώβρη, στο Εφετείο είναι επιβεβλημένη. Για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο υπονόμευσης της πρωτόδικης απόφασης» προστίθεται στην ανακοίνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.