- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Οδηγός στη Θεσσαλονίκη παρασύρει σκύλο και εξαφανίζεται (βίντεο)
Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο
Παράσυρση σκύλου από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη - Ταυτοποιήθηκε η οδηγός - Το βίντεο με το όχημα να πατά το ζώο
Στη Θεσσαλονίκη ένας σκύλος σε δρόμο της πόλης παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.
Όλα έγιναν στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Ο σκύλος βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, όπως φαίνεται στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα, πέφτει πάνω στον σκύλο και τον παρασύρει για αρκετά μέτρα.
Μετά την παράσυρση, συνεχίζει κανονικά την πορεία της. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οδηγός του οχήματος ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από την αστυνομία.
Σε βάρος της 58χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.
Οργή για την οδηγό στη Θεσσαλονίκη που παρέσυρε τον σκύλο
Οργανώσεις που φροντίζουν τα αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν το συμβάν, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό με κακοποίηση ζώου στην Ελλάδα.
Ο σκύλος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος από δύο κοπέλες, οι οποίες τον μετέφεραν σε κτηνίατρο της περιοχής.
Χαροπαλεύει ο σκύλος στη Θεσσαλονίκη μετά την παράσυρση
Όπως έγινε γνωστό, ο σκύλος ήταν δεσποζόμενος και είχε βγει από το σπίτι. Το άτυχο ζώο φέρει πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του» αναφέρει η Γεωργία Λάσπα, ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο» στο thestival.gr.
Οι ιδιοκτήτες του σκύλου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, κατέθεσαν μήνυση το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Κουφαλίων. Ζητούν να βρεθεί η οδηγός του αυτοκινήτου και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
«Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρισκόταν στην άκρη του δρόμου» προσθέτει η ιδιοκτήτρια του ζώου.
Το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου έρχεται λίγους μήνες μετά τα όσα τραγικά είχαν εκτυλιχθεί με αδέσποτα στην ίδια πόλη. Ειδικότερα, τον περασμένο Μάιο ασυνείδητοι στη Θεσσαλονίκη τεμάχισαν γατάκια και τα έβαλαν σε πιάτα για αδέσποτα. Λίγο καιρό αργότερα, τον Σεπτέμβριο είχε δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο από τον άνδρα που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου γατάκι στη Θεσσαλονίκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.