- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Η κακοκαιρία «Bogdan» φέρνει καταιγίδες και χαλάζι
Από πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Η κακοκαιρία «Bogdan» και η πρόγνωση για καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ το μεσημέρι της Δευτέρας (26/9), προειδοποιώντας για τη νέα κακοκαιρία με το όνομα «Bogdan». Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η κακοκαιρία που επηρεάζει την Ιταλία, θα κινηθεί προς την περιοχή μας.
Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη (27-9-2022) θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους:
α. Το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος από τα ξημερώματα και μέχρι το απόγευμα και
β. Η δυτική Στερεά και πιθανόν η βορειοδυτική Πελοπόννησος από τις προμεσημβρινές μέχρι τις βραδινές ώρες.
Επιδείνωση καιρού: Η πρόγνωση Μαρουσάκη για ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη χώρας μας τις επόμενες ώρες, όπως προειδοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Αιτία γι' αυτή την εξέλιξη είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας και πρόκειται να επηρεάσει το διήμερο Τρίτης - Τετάρτης.
Επιδείνωση καιρού - Η προειδοποίηση Μαρουσάκη
«ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες στα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που σε τοπικό επίπεδο είναι ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα. Αιτία γι' αυτή την εξέλιξη είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας το οποίο καθώς κινείται ανατολικά βορειοανατολικά θα απασχολήσει με έντονα φαινόμενα τη δυτική χώρα το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη.
Στον χάρτη που ακολουθεί επισημαίνουμε τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας (πορτοκαλί χρώμα - κεραυνοί) όπου πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή. Βροχοπτώσεις πιο ήπιες θα συναντήσουμε και στα βόρεια της χώρας μας πιθανόν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ προς τα ανατολικά και νότια θα επικρατήσει αρκετή ζέστη αλλά και αυξημένη σχετική υγρασία. Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους και προσοχή στα καιρικά φαινόμενα!».
ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες στα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που σε τοπικό επίπεδο είναι ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα. Αιτία γι' αυτή την εξέλιξη είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας το οποίο καθώς κινείται ανατολικά βορειοανατολικά θα απασχολήσει με έντονα φαινόμενα τη δυτική χώρα το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη. Στον χάρτη που ακολουθεί επισημαίνουμε τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας (πορτοκαλί χρώμα - κεραυνοί) όπου πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή. Βροχοπτώσεις πιο ήπιες θα συναντήσουμε και στα βόρεια της χώρας μας πιθανόν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ προς τα ανατολικά και νότια θα επικρατήσει αρκετή ζέστη αλλά και αυξημένη σχετική υγρασία. Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους και προσοχή στα καιρικά φαινόμενα!
Posted by Klearhos Marousakis on Sunday, September 25, 2022
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
«Δε βγαίνει η ζωή με φόβο», τόνισε η ηθοποιός
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία
Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περισσότερες από 350 δωρεάν εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας - Τι περιλαμβάνει η πρώτη εβδομάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το τμήμα πανεπιστημίου που αλλάζει ονομασία ήδη από φέτος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.