Ελλαδα

Νεκρός βρέθηκε επιχειρηματίας στον Πύργο - Έγκλημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Τον εντόπισε ο αδελφός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας
Έγκλημα πίσω από τον θάνατο επιχειρηματία στον Πύργο © patrisnews.gr

Έγκλημα στον Πύργο με θύμα 68χρονο επιχειρηματία - Τα ευρήματα του ιατροδικαστή και η κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. από τον αδελφό του

Ενισχύεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, πίσω από την υπόθεση θανάτου 68χρονου άνδρα μέσα στην επιχείρησή του στον Πύργο. Ο νεκρός έφερε τραύμα από θλων όργανο στο κεφάλι. Οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο από τον αδελφό του θύματος και άμεσα απέκλεισαν το σημείο. 

Οι αρχές ενημερώθηκαν για τα περιστατικό τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/9) και παρέμειναν στην επιχείρηση όλη τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι την άφιξη του ιατροδικαστή το πρωί της Τρίτης (20/9). Σύμφωνα με το patrisnews.gr, o άνδρας φέρει τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές, ενώ οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο επιχειρηματίας έχει δεχθεί πέντε χτυπήματα στο κεφάλι από όργανο με κόχη, αλλά τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τη διενέργεια της νεκροτομής. Oι έρευνες της Αστυνομίας ήδη έχουν ξεκινήσει για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εφύρα - Εικόνες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ