Ελλαδα

40χρονος στην Ιεράπετρα επιτέθηκε με μαχαίρι σε 60χρονο για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Μπλόκα για τη σύλληψη του δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI

Ιεράπετρα: Επίθεση για λόγους ερωτικής αντιζηλίας - Ο καυγάς, ο τραυματισμός από μαχαίρι και η σύλληψη του δράστη.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στην Ιεράπετρα μετά από επίθεση σε 60χρονο έξω από το σπίτι του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, ο άνδρας συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία έστησε μπλόκα σε όλη την περιοχή, κλείνοντας όλες τις διεξόδους και στις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής πέρασε χειροπέδες στον 40χρονο. Ο 40χρονος σήμερα Σάββατο (17/9) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λασιθίου για απολογία, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο καβγάς των δύο ανδρών, του 40χρονου και του 60χρονου, που όπως λένε οι πληροφορίες έγινε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας κατέληξε σε μαχαίρωμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, ευτυχώς όχι σοβαρά τραυματισμένος, με τραύματα στην ωμοπλάτη και τον κορμό, ενώ στην προσπάθειά του να κυνηγήσει το δράστη έπεσε και υπέστη κάταγμα στον καρπό του δεξιού χεριού του. Από την πλευρά του ο 40χρονος εξαφανίστηκε αμέσως μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με το radiolasithi, o 40χρονος πήγε με το αυτοκίνητό του στο Καπίστρι και αρχικά εντόπισε το αυτοκίνητο του θύματος και έσκισε τα λάστιχα, ενώ στη συνέχεια τον είδε να κινείται σε κεντρικό σημείο του χωριού. Εκεί του επιτέθηκε με μαχαίρι και του προκάλεσε δύο χτυπήματα στο λαιμό και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας έσπευσε αμέσως στο σημείο και ζήτησε ενισχύσεις, οι οποίες ήρθαν από όλο τον νομό, έστησαν μπλόκα σε όλη την περιοχή κλείνοντας όλες τις διεξόδους και στις 11:30 το βράδυ πέρασαν χειροπέδες στον 42χρονο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ