Δίκη Φιλιππίδη: Η Ελπίδα Νίνου καταθέτει σήμερα - Η στήριξη στον σύζυγό της.
Πλήρη στήριξη στον κατηγορούμενό σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού, αναμένεται να παράσχει σήμερα η Ελπίδα Νίνου, καταθέτοντας στη δίκη του γνωστού ηθοποιού, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη στην κατάθεσή της κατά το στάδιο της προδικασίας έχει υποστηρίξει ότι οι τρεις γυναίκες περιέγραφαν ψευδή περιστατικά.
Για την πρώτη καταγγέλλουσα είχε καταθέσει ότι ήταν ερωτευμένη με τον άνδρα της και μάλιστα πολύ συχνά τον καλούσε στο τηλέφωνο ακόμα και στις οικογενειακές του διακοπές. Για τη δεύτερη είχε πει ότι χρησιμοποίησε ένα ψέμα πως ήταν ανηψιά δικηγόρου μεγαλομετόχου καναλιού για να μπει στο χώρο του θεάτρου, ενώ για την τρίτη είχε υποστηρίξει ότι υπέπεσε σε αντιφάσεις στην περιγραφή του αυτοκινήτου του ηθοποιού.
Πέτρος Φιλιππίδης - Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση
Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση ολοκλήρωσε την κατάθεσή της μάρτυρας-στενή φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία κατέθεσε πως η φίλη της λίγη ώρα μετά το επαγγελματικό ραντεβού με τον ηθοποιό στο καμαρίνι του θεάτρου Μουσούρη το 2010 της εκμυστηρεύτηκε ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά.
Κατά την ίδια συνεδρίαση κατέθεσε και ο πατέρας της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο οποίος, όπως είπε, έμαθε τι συνέβη στην κόρη του πέρυσι, όταν ήρθαν στο φως οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και την προέτρεψε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Αν τα γνώριζε νωρίτερα θα είχε συμβουλέψει την κόρη του να αφήσει τον καλλιτεχνικό χώρο, κατέθεσε.
Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, από την πρώτη ημέρα έναρξης της δίκης τον περασμένο Μάρτιο βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του συζύγου της και αναμένεται να καταθέσει σχετικά με όσα γνωρίζει για τις τρεις μηνύτριες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.