- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως τη νύχτα η προφυλακισθείσα στις φυλακές Κορυδαλλού 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε εκτάκτως μέσα στη νύχτα στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Η 33χρονη προφυλακισθείσσα ένιωσε ξαφνική έντονη αδιαθεσία, και με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε στα επείγοντα. Εκεί εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι φαίνεται πως δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό ώστε να παραμείνει και επέστρεψε στον Κορυδαλλό.
Δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας - Η ανακοίνωση της 34χρονης
Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε από σήμερα (24/8) την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έκανε γνωστό η προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.
«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
Η κάτωθι υπογράφουσα Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα, προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ήδη κατηγορούμενη για το ότι δήθεν διέπραξα τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών τέκνων μου Γεωργίας, Μαρίας-Ελένης και Ίριδας Δασκαλάκη, δια της παρούσης δηλώνω ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής μου σε όλες τις υποθέσεις και σε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζω σε ανακριτικό επίπεδο είναι ο Δικηγόρος Αθηνών κος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου με ΑΜ ΔΣΑ: 8846 και διεύθυνση γραφείου λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, αρ.55.
Με την παρούσα εξουσιοδοτώ τον ως άνω δικηγόρο όπως αντ’ εμού και για λογαριασμό μου λαμβάνει αντίγραφα όλων των δικογραφιών που εκκρεμούν εις βάρος μου για τις ως άνω αναφερόμενες πράξεις από τα ανακριτικά γραφεία που εκκρεμούν και τις ανακρίσεις που διεξάγονται εις βάρος μου από τις κκ Ανακρίτριες, Χριστίνα Σαλάππα και Ευγενία Τζωρτζάτου, καταθέτει αιτήματα και υπομνήματα για την απόδειξη της αθωότητός μου και παρίσταται ενώπιον οιασδήποτε αρχής για την εκπροσώπησή μου.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε.
Κορυδαλλός, 24.08.2022
Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΣΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.