- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεσολόγγι: Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο για να προχωρήσει η γέννα.
Σε μεγάλη περιπέτεια αλλά και σε κίνδυνο, βρίσκεται μια έγκυος γυναίκα, που τη Δευτέρα ετοιμαζόταν να γεννήσει στην μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο την Κυριακή και τη Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική. Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα παιδί και την μητέρα και ξεκίνησε η διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διακόπηκαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.
Η καταγγελία της εγκύου
Όπως καταγγέλει ο σύζυγός της στο npress.gr, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να γεννήσει. Αιτία, όπως λέει, είναι η άρνηση της αναισθησιολόγου να τη ναρκώσει. «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει» τους είπε.
Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά.
Όπως είπε, όμως, ο σύζυγος, στο πρώτο της παιδί είχε 30 επιπλέον κιλά, και η γέννα έγινε κανονικά.
Έτσι λοιπόν, η γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται, πλέον, στην Ναύπακτο σε άσχημη κατάσταση, αναζητώντας λύση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μετά από γενναία μάχη δυο ετών
Ποδήλατα, πατίνια και λιγότερα ΙΧ σε μια διαφορετική πρωτεύουσα
Η ενημέρωση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας με αφορμή την υπόθεση του 53χρονου ομογενή που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν από τον Μάρτιο του 2024
Έργα που υπερβαίνουν τα 16.000.000 ευρώ και συνθέτουν ένα ενιαίο δίκτυο μνημείων και πολιτιστικών υποδομών
«Η τρομερή παγίδα της ύπαρξης»
Μεγάλη προσοχή συνιστούν οι λοιμωξιολόγοι
«Παρωχημένο το σύστημα των μονών και ζυγών» λέει ο συγκοινωνιολόγος Κωνσταντινίδης
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Οι απίστευτες εικόνες
Τα δορυφορικά δεδομένα πριν και μετά την πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η σορός εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του
Αρνείται τις κατηγορίες ο 50χρονος
Εκτελούσε εργασίες καθαρισμού με μηχάνημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.