Ελλαδα

Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν οδηγό ταξί στον Άγιο Δημήτριο - Χειροπέδες σε δύο άτομα

Πώς έγινε η επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταξί με αναμένει «σημαία» βραδινές ώρες
Επίθεση σε οδηγό ταξί στον Άγιο Δημήτριο © EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Οδηγός ταξί στον Άγιο Δημήτριο θύμα επίθεσης και ληστείας από ανήλικους - Η καταγγελία του και η σύλληψη των δύο δραστών

Επίθεση από τρεις ανηλίκους που είχαν επιβιβαστεί ως πελάτες στο όχημά του δέχθηκε οδηγός ταξί στον Άγιο Δημήτριο τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18/8). 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 36χρονος οδηγός ταξί επιβίβασε τους τρεις ανήλικους από τη Λεωφόρο Καλαμακίου στον Άλιμο με προορισμό την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στον Άγιο Δημήτριο. Μόλις έφτασαν στον προορισμό τους σε σημείο δίπλα στο ρέμα της Πικροδάφνης και σε σχετικά αραιοκατοικημένη γειτονιά, ο 36χρονος οδηγός ταξί δέχτηκε επίθεση από τους ανήλικους, οι οποίοι τον χτύπησαν και του άρπαξαν περίπου 30 ευρώ που είχε πάνω του σε μετρητά και το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά την καταγγελία του οδηγού ταξί, οι αρχές εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε δύο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες. Πρόκειται για έναν 17χρονο και έναν 15χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκου, ενώ αναζητείται και ο τρίτος της παρέας.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ