- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σπάρτη: Αγοράκι 5 ετών πέθανε ξαφνικά - Φως στα αίτια θα ρίξει η νεκροψία
Η κατάστασή του πριν καταλήξει
Σπάρτη: Θάνατος 5χρονου στο νοσοκομείο - Ο πονοκέφαλος λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή
Ένα αγοράκι μόλις 5 ετών έχασε τη ζωή του λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου είχε μεταφερθεί από τη μητέρα του.
Το 5χρονο παιδί ξύπνησε γύρω στις 7 το πρωί με έντονο πονοκέφαλο, λίγο αργότερα η μητέρα του διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης στις 7:45 το πρωί. Το παιδί όταν έφθασε στο Νοσοκομείο είχε μυδρίαση στους οφθαλμούς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, κατέληξε λίγο μετά τις 9 το πρωί.
Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το παιδί δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια ενώ έχει παραγγελθεί Νεκροψία – Νεκροτομή από την Ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Σπάρτης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του μικρού παιδιού. Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει την Πέμπτη 18 Αυγούστου.
Με πληροφορίες από την ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.