- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Εισβολή στο Εφετείο - Σήμερα η απολογία του 34χρονου παίκτη ριάλιτι
Τι αναμένεται να υποστηρίξει
Εφετείο Αθηνών: Απολογείται σήμερα ο 34χρονος - Θα υποστηρίξει ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών
Σήμερα, Τρίτη 16 Αυγούστου 2022, θα απολογηθεί ο πρώην παίκτης reality Βασίλης Γοργολίτσας ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 34χρονος αναμένεται να υποστηρίξει ότι ήταν υπο την επήρεια χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών και ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Ο 34χρονος είχε στο λευκό Nissan Juke που οδηγούσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά και γι αυτό εξετάζεται, αν είχε τον ρόλο του ταμία σε εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά. Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του εντοπίστηκαν άλλα 300.000 ευρώ.
Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του Alpha o Βασίλης Γοργολίτσας αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την προέλευση των χρημάτων φέρεται να τους εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται από ναρκωτικά αλλά και από... ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).
Παράλληλα, ο 34χρονος πρώην παίκτης reality μιλώντας στο Star μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα
Οδηγίες αυξημένης ασφάλειας από το ΥΝΑΝΠ μετά τα πλήγματα σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.