Ελλαδα

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Χαλκίδα - Πνίγηκε στους καπνούς η πόλη (βίντεο)

Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοντά σε σπίτια και αυτοκίνητο έφθασε η φωτιά στη Χαλκίδα
Κοντά σε σπίτια και αυτοκίνητο έφθασε η φωτιά στη Χαλκίδα © eviathema.gr

Στη Χαλκίδα η φωτιά έχει οριοθετηθεί. Κατευθυνόταν προς τη Νέα Λάμψακο. Μάχη από τους πυροσβέστες που επιχείρησαν στην πυρκαγιά.

Να οριοθετήσουν τη φωτιά στη Χαλκίδα που καίει αγροτοδασική έκταση κοντά στην πόλη πέτυχαν οι πυροσβέστες, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες. Ο καπνός περιόρισε αισθητά την ορατότητα στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή.

Εκτός από τις επίγειες δυνάμεις, οι οποίες ενισχύθηκαν, την πορεία της φωτιάς που πήγαινε προς τη Νέα Λάμψακο, έκοψαν με συνεχείς ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα Ericsson. Στην περιοχή βρίσκονται ποιμνιοστάσια.

Posted by Χρήστος Καββαδίας on Saturday, August 6, 2022

Posted by Χρήστος Καββαδίας on Saturday, August 6, 2022

Τρία τα μέτωπα στη φωτιά στη Χαλκίδα - Ανάστατοι οι κάτοικοι

Σύμφωνα με κατοίκους, η φωτιά είχε χωριστεί σε τρία μέτωπα. Το ένα ανηφόριζε τον λόφο, το άλλο κατευθυνόταν νότια και το τρίτο δυτικά. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/8) στη Χαλκίδα, σε αγροτοδασική έκταση πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, στην περιοχή του παλιού πεδίου βολής.

Στην περιοχή επιχείρησαν για την κατάσβεση επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους κατοίκους να παρακολουθούν ανάστατοι τις φλόγες να πλησιάζουν αυτοκίνητα και σπίτια.

Eviatop Χαλκίδα φωτιά
Eviatop Φωτιά Χαλκίδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ