Ελλαδα

Λέσβος: Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 58χρονος αστυνομικός που προφυλακίστηκε για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο
Ο 58χρονος αστυνομικός που προφυλακίστηκε για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο © EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Λέσβος: Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό 14χρονης - Πολύωρη απολογία και καταγγελία για βιασμό και άλλης ανήλικης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης στη Λέσβο, ύστερα από μαραθώνια κατάθεση ενώπιον των δικαστικών Αρχών. 

Για κατάθεση κλήθηκε και δεύτερη ανήλικη. Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, που βρίσκονται και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Από χθες υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση και άλλων ανηλίκων από τον 53χρονο, με τη μητέρα της 14χρονης να δηλώνει βέβαιη ότι το παιδί της δεν είναι η μόνη περίπτωση.

Λέσβος: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης | Μεσημβρινό δελτίο

Πώς αποκαλύφθηκε ο βιασμός της 14χρονης στη Λέσβο από τον 53χρονο αστυνομικό

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η μητέρα της 14χρονης βρήκε στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού της μία συνομιλία με ένα άγνωστο προφίλ. Ο χειριστής του προφίλ τής ασκούσε πιέσεις να στείλει γυμνές φωτογραφίες της μεταξύ άλλων.

Η μητέρα άρχισε να μιλάει με την κόρη της, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε κλειστεί στον εαυτό της και ήθελε να σταματήσει να κάνει βόλεϊ. Ο 53χρονος αστυνομικός στη Λέσβο ήταν αυτός που την προπονούσε. Η μητέρα της 14χρονης ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία. Άμεσα κινήθηκε η διαδικασία μέσα από το Σώμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησε έλεγχος στο σπίτι του αστυνομικού, όπου και βρέθηκε ψηφιακό υλικό, το οποίο κατασχέθηκε. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος διατηρούσε ψεύτικα προφίλ από το 2018. Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός στη Λέσβο συνελήφθη για κατ' επανάληψη γενετήσιες πράξης σε βάρος ανήλικης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ