Ελλαδα

Εξαφανισμένη για 5η μέρα η 45χρονη μητέρα από τα Πατήσια

«Η ζωή της κινδυνεύει», λέει ο πατέρας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Silver Alert για 45χρονη που έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε
Silver Alert για 45χρονη που έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε © lifelinehellas.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 45χρονης, Αγγελικής-Ειρήνης Καπετανάκη, η οποία αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας.

Για πέμπτη ημέρα παραμένει εξαφανισμένη η 45χρονη, Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, η οποία έφυγε το πρωί της περασμένης Δευτέρας από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής, για να πάει στη δουλειά της και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Η υπηρεσία εξαφανισμένων ανθρώπων Silver Alert συνεχίζει σταθερά τις έρευνες στις περιοχές όπου υπάρχουν μαρτυρίες πως έχει εμφανιστεί, αλλά χωρίς να αποφέρουν καρπούς. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 45χρονης επιμένει πως η κόρη του βρίσκεται σε κίνδυνο. Μάλιστα, χτες στο άκουσμα της είδησης ότι μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές και διαμελίστηκε από διερχόμενο συρμό, η οικογένειά της αναστατώθηκε. Τελικά,οι έρευνες και η ταυτοποίηση της σορού έδειξαν ότι πρόκειται για μια άλλη νεαρή γυναίκα η οποία αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έχουν δώσει οι οικείοι της, η γυναίκα τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη μπλούζα, μαύρα παπούτσια μπαλαρίνες, ενώ κρατούσε στα χέρια της και μια μικρή σκουρόχρωμη τσάντα.Τον τελευταίο χρόνο, η 45χρονη μητέρα ζούσε με τον πατέρα της. Εκείνος ήταν που ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της, ξεκίνησε να την αναζητά και εν τέλει απευθύνθηκε στο Silver Alert.

Να σημειωθεί πως η Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, πριν από έναν χρόνο είχε κατά λάθος βάλει φωτιά στο σπίτι της με αποτέλεσμα η οικία της να καεί ολοσχερώς, το οποίο της είχε κοστίσει πολύ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ