Ελλαδα

Ώρες αγωνίας για την 45χρονη που πήγε για δουλειά και εξαφανίστηκε

Έχουν χαθεί τα ίχνη της εδώ και τέσσερις ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Silver Alert για 45χρονη που έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε
Silver Alert για 45χρονη που έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε © lifelinehellas.gr

Συνεχίζει να αγνοείται η 45χρονη Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, η οποία έφυγε από το σπίτι της για τη δουλειά και δεν επέστρεψε.

Αγωνία για την 45χρονη Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, η οποία έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αθήνα, το πρωί της 25ης Ιουλίου προκειμένου να πάει στην εργασία της, στην οδό Πατησίων και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η 45χρονη είχε πάρει μαζί της μία σκούρα τσάντα και έκτοτε δεν έχει δώσει κάποιο σημείο ζωής. Την εξαφάνισή της δήλωσε ο πατέρας της, ο οποίος αντιλήφθηκε πως η κόρη του αργούσε άνευ προειδοποίησης να επιστρέψει στο σπίτι της και άρχισε να την αναζητά. Εν τέλει δεν την εντόπισε και ενεργοποιήθηκε άμεσα η υπηρεσία εξαφανίσεων Silver Alert.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν ένα χρόνο η 45χρονη γυναίκα είχε βάλει άθελά της φωτιά στο σπίτι της, το οποίο είχε καεί ολοσχερώς. Το συμβάν της είχε στοιχίσει αρκετά, με τον πατέρα της να βρίσκεται στο πλευρό της.

Η 45χρονη έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατη. Για τον εντοπισμό της έχει εκδοθεί Silver Alert.

Silver Alert για 45χρονη που έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε
Silver Alert για 45χρονη που έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε © lifelinehellas.gr

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η Αγγελική - Ειρήνη Καπετανάκη την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα στρωτά παπούτσια – μπαλαρίνες. Είχε μαζί της μια μικρή σκούρα τσάντα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 26/07/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ