Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Η σεξουαλική κακοποίηση ξεκίνησε όταν το θύμα ήταν 8 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης στη Θεσσαλονίκη
Ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης στη Θεσσαλονίκη © astynomia.gr

Στη Θεσσαλονίκη 35χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του. Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας που δημοσίευσε η Αστυνομία.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται ότι βίαζε για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του. Το θύμα είναι 14 ετών σήμερα και η σεξουαλική κακοποίηση είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 8 ετών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν 35χρονο από τη Γεωργία σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο στον οποίο τον έχουν εμπιστευθεί να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά και είναι οικείος του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Οι πράξεις αυτές φέρεται να τελέστηκαν από το 2016 έως και τον Μάρτιο του 2022.
Της δημοσιοποίησης των στοιχείων του είχε προηγηθεί σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον (επ.) BERIDZE (ον.) MAMIA του NODARI , γεν. 1987 στη Γεωργία.

Ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στη Θεσσαλονίκη
Ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στη Θεσσαλονίκη © astynomia.gr

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ