- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πειθαρχικές διώξεις ΔΣΑ σε Κούγια και Βλάχο με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη
Για τα «τηλεπαράθυρα» στα οποία συμμετείχαν
Πειθαρχικές διώξεις κατά Κούγια και Βλάχου για τις τηλεδίκες στην υπόθεση Λιγνάδη ασκήθηκαν από τον Δικηγορικό Σύλλογο.
Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης προχώρησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών σε βάρος του Αλέξη Κούγια και του Γιάννη Βλάχου, δικηγόρων στην υπόθεση του καταδικασθέντος σε 12 έτη κάθειρξης Δημήτρη Λιγνάδη.
Οι διώξεις ασκήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο ΔΣΑ για τους δικηγόρους που συμμετέχουν στα παράθυρα των τηλεοπτικών καναλιών και διεξάγουν «τηλεδίκες» επί εκκρεμών υποθέσεων. Πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήσης Κωνσταντίνου είχε επιληφθεί του θέματος και είχε ασκήσει πανελλαδικά πειθαρχικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου δικηγόρου (in rem, δηλαδή χωρίς να προσωποποιήσει).
Σήμερα, ο κ. Κωνσταντίνου άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά των δυο συγκεκριμένων δικηγόρων που έχουν εντολείς στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Πειθαρχικός εισηγητής για την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ορίστηκε ο Βασίλης Κατσάνης, ο οποίος θα διερευνήσει εάν οι εμπλεκόμενοι δικηγόροι έχουν διαπράξει πειθαρχικά κολάσιμα αδικήματα, τα οποία είναι αντίθετα στον Κώδικα Δικηγόρων και στον Κώδικα Δεοντολογίας των Δικηγόρων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
H εταιρεία έχει μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου οι επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους
Πού θα είναι έντονο το φαινόμενο
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της πυρόσβεσης
Δηλώθηκε από το πλήρωμα ότι έχει ξεσπάσει φωτιά
Πειθαρχική διαδικασία από τη ΣΤΑΣΥ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου
Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα
Το χρονικό της υπόθεσης
Εντοπίστηκε την ώρα που γερανός έβγαζε μεταλλικές βάρκες από τη λίμνη
Διακόπηκε η κυκλοφορία
Υποστηρίζοντας ότι η εκδίκαση επηρεάζει την υπόθεση της σύμβασης 717
Χάρης Δούκας: «Ενισχύουμε τον στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για ταχύτερες παρεμβάσεις στις γειτονιές»
Ένα σημαντικό μνημείο της Καθολικής παρουσίας στο Αιγαίο
Μία επίσκεψη ταχυδρόμου την εβδομάδα για ολόκληρη περιοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.