Ελλαδα

Δολοφονημένη στη μπανιέρα της βρέθηκε 79χρονη στη Θεσσαλονίκη - Ομολόγησε ο γιος της

Νέα μητροκτονία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός έχει αποκλείσει το σημείο όπου καταγράφηκε δολοφονία
Δολοφονία - Αστυνομικοί © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δολοφονία 79χρονης στη Θεσσαλονίκη από τον γιο της: Ο εντοπισμός της σορού της στην μπανιέρα και η σύλληψη του 50χρονου.

Νεκρή μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε μία 79χρονη γυναίκα στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον μικρότερο γιο της. 

Τη νεκρή ηλικιωμένη εντόπισε μέσα στην μπανιέρα ο γιος της, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Γρήγορα, στο κάδρο των υπόπτων μπήκε ο μικρότερος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 50χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Ο δράστης δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τελέστηκε πριν από περίπου πέντε ημέρες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Η εισαγγελία διέταξε να μεταφερθεί σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Δολοφονία 79χρονης από τον γιο της στη Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Νεάπολης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιος της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία. Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στη δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιος της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του. H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 79χρονη στη μπανιέρα του σπιτιού της – Συνελήφθη ο γιoς της | 6/7/22 | ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY