Ελλαδα

Ραφήνα: Ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου - Τι συνέβη πριν πέσει νεκρός ο 42χρονος

Πείραξαν την κοπέλα του, ζήτησε εξηγήσεις και τον σκότωσαν στο ξύλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέχρι θανάτου ξυλοκοπήθηκε σε μπαρ στη Ραφήνα ένας 42χρονος
Μέχρι θανάτου ξυλοκοπήθηκε σε μπαρ στη Ραφήνα ένας 42χρονος © EUROKINISSI

Ξυλοδαρμός στη Ραφήνα μέχρι θανάτου. Νεκρός 42χρονος σε μπαρ. Τον χτύπησαν με σιδερογροθιά. Οι δράστες είχαν πειράξει νωρίτερα την κοπέλα του.

Νέα στοιχεία για τη Ραφήνα και τον άγριο ξυλοδαρμό του 42χρονου σε μπαρ στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα βρισκόταν στο μπαρ μαζί με έναν φίλο του και δύο κοπέλες.

Η μία από τις κοπέλες αυτές ήταν σύντροφός του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κάποια στιγμή ο 42χρονος πήγε στην τουαλέτα, όπου τον ακολούθησε άγνωστη παρέα.

Εκεί, υπήρξε διένεξη χωρίς να λάβει μεγάλη έκταση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη παρέα είχε ενοχλήσει την κοπέλα του

Η στιγμή που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου στη Ραφήνα

Όταν ο 42χρονος και οι φίλοι του πλήρωσαν και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, η άγνωστη παρέα τον περικύκλωσε και άρχισε να τον χτυπά με απίστευτη μανία. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και το σώμα, καθώς και χτυπήματα με σιδερογροθιά.

Αιμόφυρτος ο 42χρονος, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στο μπαρ στη Ραφήνα, έπεσε στο έδαφος. Οι δράστες που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, τράπηκαν σε φυγή.

Με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 42χρονος μετά την επίθεση στη Ραφήνα

Ο 42χρονος ήταν σοβαρά τραυματισμένος, όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες. Μεταφέρθηκε με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς, όμως, ο 42χρονος, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ στη Ραφήνα, άφησε την τελευταία του πνοή. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δράστες που σκότωσαν στο ξύλο τον 42χρονο, αναζητούνται από την Αστυνομία. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ