- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε αγωγή εναντίον του ΣΕΗ όσον αφορά τη διαγραφή του - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του.
Αγωγή εναντίον του ΣΕΗ όσον αφορά τη διαγραφή του κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός ζητά την ακύρωσή της αλλά και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη καθώς και τη ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το Σωματείο.
«Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανομή στα ΜΜΕ την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ. Τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε αλλά είναι υψηλό», είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.
Ακόμα, αποκάλυψε πως τα επόμενα 24ωρα οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών θα συναντηθούν για να δουν πως θα επιλυθεί η κατάσταση.
«Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρευρεθούμε στον διαμεσολαβητή και εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού, μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό για το οποίο θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο, προσβληθέντα και αδικημένο», πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.