Ελλαδα

Απόπειρα δολοφονίας-Καλλιθέα: Εντοπίστηκε πλυμένο το μαχαίρι - Το ημερολόγιο της 51χρονης

Άλλαξε την κατάθεσή της η 51χρονη ύποπτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απόπειρα δολοφονίας στην Καλλιθέα: Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση - Εντοπίστηκε το μαχαίρι - Τι έγραφε στο ημερολόγιο της η 51χρονη

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την απόπειρα δολοφονίας του 62χρονου άνδρα στην Καλλιθέα, μετά τη σύλληψη της 51χρονης συντρόφου του. Η βασική ύποπτη ανασκεύασε σε νέα της κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν στην οδό Σωκράτους, ανατρέποντας την αρχική της θέση ότι ο σύντροφός της έφτασε τραυματισμένος στο διαμέρισμά τους. 

Η 51χρονη ισχυρίστηκε αρχικά ότι ο 62χρονος μπήκε τραυματισμένος στο σπίτι τους και η ίδια δεν γνώριζε τι έχει συμβεί. Αυτός της ο ισχυρισμός είχε διαψευστεί από την αρχή, καθώς κηλίδες αίματος δεν εντοπίστηκαν σε σημεία εκτός του σπιτιού. Το μαχαίρι της απόπειρας εντοπίστηκε πλυμένο και κρυμμένο μέσα στο σπίτι. 

Το πρωί του Σαββάτου (11/6), ασθενοφόρο είχε παραλάβει τον άνδρα τραυματισμένο στην αριστερή κοιλία. 

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα με τραύμα στην αριστερή κοιλία και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν την 51χρονη που ήταν μαζί του στο διαμέρισμα. Υπόψιν των αρχών τέθηκαν και οι μαρτυρίες γειτόνων που ανέφεραν ότι άκουσαν γύρω στις 2:30 τα χαράματα το ζευγάρι μέσα απ’ το διαμέρισμά του να τσακώνεται. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το αιματηρό περιστατικό έγινε από εκείνη την ώρα μέχρι τις 6 το πρωί.

 

Απόπειρα δολοφονίας στην Καλλιθέα: Είχε απειλήσει στον παρελθόν τον 62χρονο - Τι έγραφε στο ημερολόγιο της

Η 51χρονη το 2012 είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια και τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή. Καταχωρημένες στο ημερολόγιο της 51χρονης βρίσκεται στοιχεία που δείχνουν ότι είχε σχεδιάσει «να τον πονέσει». 

Ειδικότερα, γράφει: «Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιει, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά», ενώ σε άλλη σημείωση της γράφει: «Ο (62χρονος) ξέρει τι κάνει, εγώ όχι. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω, τίποτα λέω. Πρέπει να τον πονέσω πολύ για να δω. Μέσα στο μυαλό μου είναι όλα, τίποτα δεν είναι αλήθεια».

Ο 62χρονος νοσηλεύεται σε ΜΑΦ του Λαϊκού Νοσοκομείου εκτός κινδύνου. Ακόμη, δεν είναι σε θέση να καταθέσει. 

Καλλιθέα: Άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ | Τώρα ό,τι συμβαίνει | OPEN TV

Με πληροφορίες από kallitheaonline.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ