Ελλαδα

Ληστεία στην Panik Records στη Βούλα: Οι δράστες χτύπησαν γνωστό μουσικοσυνθέτη

Πώς έγινε η εισβολή στην Panik Records - Τι πήραν οι δράστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Panik Records - Ληστεία σε δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα: Πώς έγινε η ληστεία - Στο νοσοκομείο γνωστός μουσικοσυνθέτης-Οι δράστες αφαίρεσαν τα χρηματοκιβώτια

Γνωστός μουσικοσυνθέτης φέρεται να χτυπήθηκε από τους δράστες της ληστείας στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Βούλα. Οι δράστες αποχώρησαν από τον χώρο της δισκογραφικής, παίρνοντας τα χρηματοκιβώτια. 

«Όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα. Δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία, απέσπασαν δύο χρηματοκιβώτια και έφυγαν. Η πληροφορία που σας μεταδώσαμε και είναι διασταυρωμένη, είναι ότι υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματισμένος. Είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στον Alpha και πρόσθεσε: 

«Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που είναι γνωστή στους γνώστες του κτιρίου και ήξεραν λίγοι. Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης. Γνωρίζουμε και το όνομά του, απλά δεν το αναφέρουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν πήγε να αντισταθεί» είπε η παρουσιάστρια. 

Ληστεία τα ξημερώματα σε μεγάλη δισκογραφική | 08/05/2022 | ΕΡΤ

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν σκηνοθετημένη ληστεία. 

Ληστεία σε δισκογραφική εταιρία - Πήραν το χρηματοκιβώτιο | Σήμερα | 08/06/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ