- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Λάρισα: Εντονη χαλαζόπτωση έπληξε τα χωριά του Κιλελέρ -Οι άνεμοι ξήλωσαν κολώνες και δέντρα - Δείτε εικόνες.
Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε χωριά του δήμου Κιλελέρ χθες το απόγευμα. Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, πρόκειται για τη Γαλήνη, τον Πλατύκαμπος, τη Χάλκη, τη Γλαύκη, τη Μελία, το Μοσχοχώρι την Αγναντερή, και το Νέο Περιβόλι.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σιτηρά και σε καλλιέργειες βαμβακιού, καλαμποκιού, βιομηχανικής ντομάτας, ελαιοκράμβης και οπωροφόρων δέντρων.
Ακόμα, ξεριζώθηκαν δέντρα και κόπηκαν ηλεκτροφόρα καλώδια με συνέπεια τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές. Πρόβλημα επίσης παρουσίασε ο υποσταθμός της ΔΕΗ στο Μοσχοχώρι.
Ο μηχανισμός του Δήμου Κιλελέρ κινητοποιήθηκε άμεσα και κλιμάκιο, με επικεφαλής το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές όπου έγινε μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών. «Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα πρωτόγνωρα ακραίο καιρικό φαινόμενο. Η ένταση του ανέμου και της χαλαζόπτωση ήταν πρωτοφανής για την περιοχή. Αύριο θα ξεκινήσουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την πλήρη καταγραφή, και περεταίρω, την αποζημίωση των καλλιεργειών», δήλωσε ο Δήμαρχος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.