Ελλαδα

Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: «Είχε πολλά προβλήματα» - Τι αποκάλυψε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη

Τι κατέθεσε ο μητροκτόνος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της
Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Τι αποκάλυψε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη για τον δράστη του εγκλήματος.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση δολοφονίας της 73χρονης ηθοποιού, Μαρίας Μπονίκου, στην Αίγινα από τον 46χρονο γιο της.

Η 73χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από συγγενικά της πρόσωπα που κάλεσαν άμεσα την αστυνομία. Ο γιος της βρισκόταν ήδη υπό κράτηση καθώς είχε προσαχθεί από το λιμάνι της Αίγινας, όπου εντοπίστηκε σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός όταν ομολόγησε την πράξη του είπε στους αστυνομικούς: «Δεν με άφηνε να βγαίνω, δεν με άφηνε να μιλάω».

Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της

Σημειώνεται ότι μητέρα και γιος ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια και η γυναίκα φέρεται να είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της.

Η ηθοποιός και φίλη του θύματος, Μάγδα Τσαγγάνη, μίλησε στο MEGA δηλώνοντας συγκλονισμένη από τις εξελίξεις.

«Απέναντι ακριβώς είναι το σπίτι μου και το κτήμα μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη τελικά και απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό που το είδα μωρό; Ήταν περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά.

 

 

»Υπήρχε πρόβλημα, δεν δούλευε… Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Είχε προβλήματα πολλά. Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι “έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Χριστέ μου, τι άλλο θα ζήσω;», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη και συνέχισε «θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Είχε πει κάποτε στη μητέρα του αυτός ότι “άμα εσύ πεθάνεις, θα τα πουλήσω όλα και μετά θα αυτοκτονήσω”. Τα έχω χαμένα».

Η δολοφονημένη ηθοποιός, Μαρία Μπονίκου
Η δολοφονημένη ηθοποιός, Μαρία Μπονίκου © Facebook

Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα

«Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ