Ελλαδα

Μαρία Μπονίκου: «Φοβόταν για τη ζωή της» - Τι αποκαλύπτει η ξαδέλφη της

Η ξαδέλφη της Μαρίας Μπονίκου περιγράφει τη στιγμή που την εντόπισε δολοφονημένη

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Μπονίκου: Η ηθοποιός βρέθηκε δολοφονημένη στην Αίγινα
Η δολοφονημένη ηθοποιός, Μαρία Μπονίκου © Facebook

Μαρία Μπονίκου: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της ηθοποιού στην Αίγινα - Τι δηλώνει η ξαδέλφη της για τη σχέση με τον γιο της και τους τσακωμούς τους.

Η Μαρία Μπονίκου δολοφονήθηκε από τον 46χρονο γιο της μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα. Η ξαδέλφη της ήταν το πρόσωπο που τη βρήκε μαχαιρωμένη, με μία σακούλα στο κεφάλι και με σκισμένα ρούχα μπροστά από το τζάκι της. Σε αυτή φέρεται να είχε εξομολογηθεί πριν από καιρό ότι «φοβόταν για τη ζωή της»

«Η Μαρία φοβόταν για τη ζωή της. Μου το είχε πει η ίδια πολύ καιρό πριν ότι φοβόταν τον γιο της. Δεν ξέρω για ποιον λόγο όμως, δεν ζω μέσα στο σπίτι τους. Έβλεπα το παιδί απομονωμένο, δε μας μίλαγε, ήταν στον κόσμο του», είπε η ξαδέλφη της Μαρίας Μπονίκου στο OPEN και περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή την ηθοποιό: 

«Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν γνωρίζω τον Σπυρίδωνα Βενιέρη. Είναι ανιψιός μου. Μου ζητήσανε το τηλέφωνο της Μαρίας γιατί την έψαχναν. Την πήρα και εγώ τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε. Τα φώτα ήταν όλα αναμμένα. Ανησύχησα γιατί ο άνδρας μου πηγαίνει κάθε πρωί σε ένα οικόπεδο που έχουμε δίπλα και ταΐζει τα ζωντανά, εκεί κάθε πρωί έβλεπε και τη Μαρία γιατί είχε και αυτή τις κότες της. Μου είπε ότι δεν την είδε εκεί, να την ξαναπάρω ένα τηλέφωνο να δούμε τι γίνεται. Την πήρα τηλέφωνο αλλά πάλι δεν το σήκωνε. Πήρα την αστυνομία να τους πω ότι την παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντά και να ρωτήσω αν μπορούμε να πάμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί και η εξώπορτα ήταν ανοιχτή ενώ η Μαρία πάντα την κλείδωνε. Η αστυνομία μας έδωσε την άδεια να πάμε στο σπίτι της, μπήκαμε μαζί με έναν γείτονα. Καλύτερα να μην έμπαινα στο σπίτι. Αντίκρισα τη Μαρία πεσμένη στη γωνία με τη σακούλα μέσα στα αίματα, τη λάμα αυτή που την έσφαξε δίπλα της. Ήταν μισόγυμνη από το λαιμό και κάτω. Έπαθα σοκ. Βγήκα έξω αμέσως, δεν μπορούσα να συνέλθω. Πολύ γρήγορα ήρθε και η αστυνομία».

«Το παιδί δεν ήταν στα καλά του. Φαινόταν. Ακούγαμε καβγάδες 2-3 φορές το μήνα. Εκείνο το βράδυ δεν άκουσα τίποτα. Καθόμουν έξω στη βεράντα και δεν άκουσα τίποτα. Από τις 8 μέχρι τις 12 που μπήκα στο σπίτι δεν άκουσα το παραμικρό» είπε η ξαδέρφη της Μαρίας Μπονίκου.

Ξαδέρφη Μαρίας Μπονίκου: Μου είχε πει ότι φοβόταν για τη ζωή της | Ώρα Ελλάδος 6/6/2022 | OPEN TV

Μαρία Μπονίκου: «Δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της» - Συγκλονισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για την άγρια δολοφονία της συναδέλφου του, Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα και αποκάλυψε ότι η Μαρία Μπονίκου «δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της». 

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι μια φίλη μας και συνάδελφός μας θα έφευγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή. Η Μαρία ερχόταν σπάνια στα γραφεία μας, το μόνο που μας είχε πει ήταν ότι το παιδί της ήταν λίγο περίεργο. Ήταν ένα πρόσχαρο πλάσμα η Μαρία. Ήταν από τις πρώτες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση. Είχαμε μείνει οικογενειακή φίλη και με το σύζυγό της που πέθανε πριν από δύο χρόνια. Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της όταν ερχόταν στα γραφεία μας. Ήταν ένα άτομο πολύ πρόσχαρο και γελαστό», περιέγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς στη ζωή ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε το απρόσμενο. Βοήθεια από εμάς δεν είχε ζητήσει ποτέ. Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία, όταν πρόκειται για δολοφονία καθυστερούν αυτά». 

 

 

Μαρία Μπονίκου: «Διαισθανόταν ότι θα τη σκοτώσει κάποια μέρα ο γιος της» - Τι αποκάλυψε η Μάγδα Τσαγγάνη

Η συνάδελφος και γειτόνισσα στην Αίγινα της Μαρίας Μπονίκου, Μάγδα Τσαγγάνη, αποκάλυψε ότι η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι διαισθανόταν ότι κάποια μέρα ο γιος της θα τη σκοτώσει. 

«Απέναντι ακριβώς από το σπίτι της Μαρίας Μπονίκου είναι το κτήμα και το σπίτι μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Με τον άντρα της τον Μάνο που πέθανε πριν δυο χρόνια είχαμε επίσης δουλέψει πολλές φορές μαζί στο θέατρο, Όσο για τον Σπύρο. Παιδιά δεν το πιστεύω. Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, μου συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Το παιδί αυτό, το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί. Ήταν λίγο περίεργο άτομο. Έβριζε δυνατά… Καμιά φορά, όταν έγραφε κάποιο βιβλίο ο Μάνος μού έλεγε η Μαρία ότι γύρναγε και του έλεγε, “άντε μωρέ ψωνάρα”. Υπήρχε πρόβλημα. Ξέραμε ότι δεν δούλευε. Εγώ τον ήξερα, είχα τα τυπικά μαζί του. Το ακούω από χθες και δεν το πιστεύω. Δεν είχαν παλιότερα πρόβλημα τέτοιο, φωνάζανε.

 » Εντάξει, όλες οι οικογένειες φωνάζουν. Μερικές φορές βλασφημούσε κιόλας. Αυτό που λένε στην Αίγινα είναι ότι έπρεπε η Μαρία να είχε έρθει να μας τα πει όλα. Θα γλίτωνε. Ήξερα ότι είναι λίγο περίεργος. Αμίλητος… Μαθαίνω τώρα ότι είχε προβλήματα πολλά και η Μαρία μαθαίνω ότι είχε πει σε κάποιον “αμάν, έτσι όπως κάνει αυτός θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Αυτή τη στιγμή λέω, τι άλλο τα ζήσω. Η Μαρία μας έλεγε: “τι θα κάνω, δεν παντρεύτηκε”. Είχε μπει και σε μια δουλειά αυτός, μετά έφυγε. Κάποια στιγμή μετά τον θάνατο του Μάνου, η Μαρία τού είχε πει, “Ρε Σπύρο τι θα κάνεις, ο πατέρας σου πέθανε, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε” και εκείνος μου είπε ότι της απάντησε, “Αν πεθάνεις εσύ, θα τα πουλήσω όλα και θα αυτοκτονήσω”. Τα έχω χαμένα», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή η Μάγδα Τσαγγάνη.

Μάγδα Τσαγγάνη: "Μόνο μισή ώρα έχω κοιμηθεί μετά τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου"

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ