- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βοιωτία: Τον μαχαίρωσε στον θώρακα για οικονομικές διαφορές
Θύμα και δράστης πακιστανικής καταγωγής
Ένα άγριο έγκλημα συντελέστηκε στη Βοιωτία όταν άνδρας μαχαίρωσε έναν άλλο στον θώρακα για οικονομικές διαφορές.
Στη στυγερή δολοφονία ενός συμπατριώτη του προχώρησε ένας Πακιστανός στη Βοιωτία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tvstar.gr, το θύμα, ένας 45χρονος άνδρας, μεσολαβούσε στους κατοίκους της περιοχής και έκλεινε τα μεροκάματα για τους συμπατριώτες του. Κάποιες οικονομικές διαφορές προέκυψαν με έναν 40χρονο ομοεθνή του, ο οποίος πήρε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα στο θώρακα.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σπίτι, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Ο δράστης δεν είχε απομακρυνθεί από τον τόπο που εγκλήματος και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν λίγο αργότερα.
Έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.