- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανατροπή στον βιασμό της 22χρονης στη Χαλκιδική - Δεν είναι ο βιαστής ο κατάδικος
Ποιο πρόσωπο αναζητούν οι αρχές - Τι έδειξε η εξέταση DNA
Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Η εξέταση DNA δείχνει ότι ο 57χρονος κατάδικος δεν είναι ο δράστης - Το πρόσωπο αναζητούν οι αρχές είναι ένας βοσκός
Ανατροπή στα στοιχεία για τον βιασμό της 22χρονης σε παραλία στη Χαλκιδική έφεραν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Ο 57χρονος κατάδικος δεν είναι ο βιαστής της νεαρής γυναίκας, ενώ πλέον αναζητείται από τις αρχές βοσκός, το μαντρί του οποίου βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο του βιασμού.
Σύμφωνα με το Mega, σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθεσε ότι ο 57χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν μαζί του στο Παράρτημα Ξενοφών (Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας), την ώρα που η κοπέλα καταγγέλλει ότι δέχθηκε την επίθεση. Οι αστυνομικοί βασιζόμενοι σε αυτή την κατάθεση επέκτειναν τις έρευνες. Ο βοσκός που μπαίνει στο στόχαστρο των αρχών φέρεται να έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον 57χρονο κατάδικο που συνελήφθη για την υπόθεση, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις σχετικές εξετάσεις, το DNA του έχει ταυτοποιηθεί.
Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: «Το κορίτσι ήταν ψυχολογικά ανέτοιμο να δώσει κατάθεση»
«Νομίζω ότι η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πρόχειρα στο αρμόδιο ΑΤ στη Χαλκιδική, αυτό είναι το πιο ευγενικό που μπορώ να πω. Η ιατροδικαστική είναι ξεκάθαρη για το βιασμό και τις σωματικές βλάβες που υπέστη η κοπέλα. Το κορίτσι ήταν ψυχολογικά ανέτοιμο να δώσει κατάθεση χωρίς σύμπραξη ειδικών. Η κοπέλα έδωσε τα στοιχεία, συνελήφθη κάποιο άτομο και έγινε μια αναγνώριση, στην οποία η κοπέλα είπε ότι ήταν 90% σίγουρη. Το λάθος είναι της αστυνομίας ήταν ότι στην κοντινή περιοχή υπήρχαν 2 ύποπτοι. Ο ένας που συνελήφθη, εκτελούσε εργασίες. Υπήρχε, όμως, και ένας βοσκός για τον οποίο έχω ακούσει ότι έχουν υπάρξει σχετικές καταγγελίες και στο παρελθόν», σημείωσε η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου.
«Το DNA με το οποίο έγινε η ταυτοποίηση για τον βοσκό από ό,τι πληροφορούμαι το πήραν από κλινοσκεπάσματά του. Σε όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε λάθος ύποπτος στο κάδρο, ο βοσκός έφυγε από την περιοχή, μάθαμε ότι διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, και μπορεί τώρα να έχει περάσει τα σύνορα, ή οτιδήποτε άλλο», είπε η συνήγορος της 22χρονης.
«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε η κ. Ανάσογλου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.