Ελλαδα

Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Στον ανακριτή ο 56χρονος κατάδικος

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Χαλκιδική: Σε ανακριτή παραπέμφθηκε ο 56χρονος που συνελήφθη για βιασμό 22χρονης.

Στον ανακριτή Πολυγύρου παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 56χρονος, κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε 22χρονη, σε παραλία της Χαλκιδικής.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της νεαρής γυναίκας που ερευνήθηκε από την αστυνομία, ενώ παράλληλα η καταγγέλλουσα απευθύνθηκε σε ιατροδικαστή. Σε βάρος του 56χρονου, αλβανικής καταγωγής, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής. Να σημειωθεί ότι κατηγορούμενος εξέτιε ποινή στις Αγροτικές Φυλακές, όπου το καθεστώς διαβίωσης είναι ημιελεύθερο.

Το χρονικό του βιασμού της 22χρονης

Ο κατάδικος είχε άδεια και κυκλοφορούσε στην περιοχή όταν είδε σε παραλία της 22χρονη να κάνει ηλιοθεραπεία μόνη της. Της επιτέθηκε και την βίασε, όπως καταγγέλλει η οικογένεια της.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και με περιπολικό μεταφέρθηκε η 22χρονη στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ γρήγορα προχώρησαν στις έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη.

Καταγγελία για βιασμό στη Χαλκιδική - Τι δήλωσε η μητέρα της 22χρονης

«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δήλωσε η μητέρα της 19χρονης.

Οι γονείς της κοπέλας ενημερώθηκαν από την αστυνομία για τον βιασμό και ξεκίνησαν άμεσα από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Προσπαθούμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» αναφέρει ο πατέρας της 19χρονης.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ