Ελλαδα

Φωτιά στη Μαγούλα Αττικής: Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες (εικόνα)

Τα εναέρια μέσα έκαναν ρίψεις μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η φωτιά στη Μαγούλα Αττικής κινητοποίησε τους πυροσβέστες
Η φωτιά στη Μαγούλα Αττικής κινητοποίησε τους πυροσβέστες © EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Η φωτιά στη Μαγούλα Αττικής σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική. Επιχείρησαν εναέρια μέσα μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις.

Φωτιά στην Αττική, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαγούλα, προκάλεσε την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η πυρκαγιά στη Μαγούλα ξέσπασε σήμερα Σάββατο (28/5) το απόγευμα.

Η φωτιά συνεχίζει να καίει ξερά χόρτα κοντά στην περιοχή Μπαρδαίικα. Δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες, προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά πριν πέσει η νύχτα, έχοντας συνεχή υποστήριξη από τα ενάερια μέσα.

Φωτιά στη Μαγούλα - Αυξήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Στο σημείο αναπτύχθηκαν αρχικά 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Στη συνέχεια, όμως, κρίθηκε απαραίτητη η ενίσχυση των επίγειων δυνάμεων. Πλέον, για τη φωτιά στη Μαγούλα Αττικής επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνδράμουν και τρία πεζοπόρα τμήματα.

Η φωτιά στη Μαγούλα Αττικής
Η φωτιά στη Μαγούλα Αττικής © Facebook/ Πυρκαγιά Ενημέρωση

Από αέρος μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας έκαναν ρίψεις 4 αεροσκάφη. Οι επίγειες δυνάμεις κατάσβεσης έχουν την υποστήριξη από υδροφόρες ΟΤΑ, που ανεφοδιάζουν με νερό τα πυροσβεστικά οχήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ