- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πρώην κρατούμενη Κορυδαλλού για Πισπιρίγκου: «Αντέδρασε όταν της είπαμε για τον Μάνο»
Γιατί αντιδρούν οι κρατούμενες
Έντονες αντιδράσεις απέναντι στην Πισπιρίγκου από τις κρατούμενες στον Κορυδαλλό - Τι της λένε και γιατί αντιδρούν.
Μία μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου από πρώην κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού είδε το φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, μία πρώην κρατούμενη ανέφερε πως «τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης».
Ακόμα, τόνισε στην συνέχεια ότι «υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες». Αποκάλυψε ακόμα πως οι υπόλοιπες κρατούμενες της φωνάζουν πολλά για τα παιδιά της αλλά δεν έχει αντιδράσει σε τίποτα απ’ ότι ακούει.
Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία μόνο μία φορά αντέδρασε: «Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν ‘Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ’ της έλεγαν και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.