- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς 2022 ο καιρός θα είναι άστατος, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo. Σε πτώση η θερμοκρασία Κυριακή και Δευτέρα 2 Μαΐου.
Σύμφωνα με την πρόγνωση για την Πρωτομαγιά, ο καιρός αναμένεται άστατος κατά το τριήμερο από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022.
Τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo δείχνουν ότι θα έχουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ αναμένονται ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.
Επίσης, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, προβλέπεται μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας με σχετικά αυξημένες κατά τόπους συγκεντρώσεις σκόνης.
Τριήμερο Πρωτομαγιάς: Ο καιρός σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Πιο αναλυτικά, για το υπόλοιπο της σημερινής μέρας αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας και στη Μακεδονία, με τα φαινόμενα να είναι πιο ισχυρά στα ορεινά και ημιορεινά των παραπάνω περιοχών. Επίσης:
- Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους τα 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων και δεν θα ξεπερνούν τα 4 και τοπικά τα 5 μποφόρ.
- Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24-26 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τους 20-22 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές.
- Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες ιδίως στα νότια τμήματα της χώρας.
Ο καιρός την Πρωτομαγιά - Η πρόγνωση για την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022
Την Κυριακή 1 Μαΐου 2022 τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα και πιο ασθενή και θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής χώρας, της Μακεδονίας και της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα σημειώσουν μικρή εξασθένηση.
Τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, αναμένονται στα δυτικά τμήματα της χώρας, στην Πελοπόννησο, στην Στερεά και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα οι συγκεντρώσεις σκόνης στη χώρα, με εξαίρεση τα βόρεια, θα είναι σχετικά αυξημένες και κατά τόπους θα εκδηλωθούν λασποβροχές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.