- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Θεσσαλονίκη: Ζημιά 50.000 ευρώ προκάλεσε το όχημα που έπεσε πάνω σε κατάστημα
«Από θαύμα γλίτωσαν οι επιβάτες»
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ζημιά χιλιάδων ευρώ προκάλεσε το αυτοκίνητο που πέρασε μέσα από τη βιτρίνα καταστήματος.
Σε 50.000 ευρώ υπολογίζεται το κόστος της ζημιάς που προκάλεσε σε κατάστημα φωτιστικών της Θεσσαλονίκης αυτοκίνητο, το οποίο εξετράπη της πορείας του και πέρασε μέσα από τη βιτρίνα.
«Το κόστος της ζημιάς ανέρχεται στις 50.000 ευρώ, είναι πολύ μεγάλη η ζημιά πάνω από 50 φωτιστικά καταστράφηκαν, τα περισσότερα είναι γνωστών οίκων του εξωτερικού που εκπροσωπούμε» επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπεύθυνος καταστήματος φωτιστικών Σάββας Αποστολάκης.
«Το μεγαλύτερο μέρος του ισογείου του καταστήματος έχει καταστραφεί. Έχουν καταστραφεί όλες οι επενδύσεις τοίχου που είχαμε από ξύλο και γυψοσανίδες, τέσσερα γραφεία, τα έπιπλα της βιτρίνας και τα φωτιστικά» σημείωσε.
Οι πέντε επιβάτες του οχήματος στάθηκαν τυχεροί πάντως καθώς βγήκαν από το εσωτερικό του, χωρίς γρατζουνιά.
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε κατάστημα
«Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στις 4:30. Στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος μας καταγράφηκε το όχημα που ενώ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, έσπασε τα μάρμαρα της σκάλας, πέρασε μέσα από τη βιτρίνα, κατέστρεψε τα πάντα και κατέληξε μέσα στο κατάστημα. Από θαύμα γλίτωσαν οι πέντε επιβάτες, θα μπορούσε να πάρει άλλη τροπή το περιστατικό. Όταν ήρθαμε εδώ, πραγματικά δεν πιστεύαμε αυτό που είδαμε» περίγραψε ο κ. Αποστολάκης.
Όπως ο ίδιος επισημαίνει, στη συγκεκριμένη στροφή στην οδό Ανδριανουπόλεως έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα. Προηγείται ευθεία και πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι ο δήμος πρέπει να μεριμνήσει για σήμανση ή με ειδικές κατασκευές στο σημείο, έτσι ώστε να αναγκάζονται οι οδηγοί να μειώνουν ταχύτητα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.