Ελλαδα

Συντάξεις Μαΐου 2022: Ποιοι θα πληρωθούν στις 14 Απριλίου

Αναλυτικά οι ημερομηνίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνταξιούχος με κομπολόι
Συνταξιούχος με κομπολόι © Eurokinissi/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ανατροπές στον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ για την πληρωμή των συντάξεων του Μαΐου φέρνουν οι τραπεζικές αργίες την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Από την Πέμπτη θα αρχίσουν οι πληρωμές των συντάξεων παρά το γεγονός πως είχαν προγραμματιστεί αρχικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ειδικότερα, οι πλέον τυχεροί είναι οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τα πρώην ταμεία ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ που αντί για τη Μ. Τρίτη, θα δουν τα χρήματά τους να πιστώνονται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αργά το βράδυ της Πέμπτης 14 Απριλίου 2022. Οι εν λόγω συνταξιούχοι θα έπρεπε να πληρωθούν το απόγευμα της Δευτέρας 18 Απριλίου, όμως λόγω των αργιών του Πάσχα των Καθολικών τα διατραπεζικά συστήματα δεν θα λειτουργούν. Ετσι, οι εν λόγω συνταξιούχοι θα δουν τα χρήματά τους από την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Συντάξεις Μαΐου 2022: Ο πλήρης προγραμματισμός στα υπόλοιπα ταμεία

Στις 20 Απριλίου 2022 ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ