- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πιερρακάκης: Διαδικτυακά θα κλείνονται τα ραντεβού στο νοσοκομεία
Παρέπεμψε στην εφαρμογή myhealth
O υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης είπε ότι οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα στους πολίτες να κλείνουν ραντεβού στο νοσοκομεία on line.
Για τις εκκρεμότητες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης μίλησε ο αρμόδιος υπουργός, Κυριάκος Πιερρακάκης στο πλαίσιο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «στο κομμάτι της υγείας η βελτίωση είναι μεγαλύτερη και γρηγορότερη και λόγω της πανδημίας και λόγω των αναγκών της εποχής όπως αυτές προέκυψαν».
«Σε ότι αφορά το ραντεβού με τον γιατρό έχουμε την εμπειρία του εμβολίου την οποία χρησιμοποιήσαμε και για την νέα υπηρεσία που δώσαμε σε χρήση και αφορά ραντεβού με μονάδες υγείας. Αξιοποιούμε αυτή την εμπειρία τώρα και δημιουργούμε ένα νέο σύστημα -υπήρχε ένα παλιό φτιάξαμε ένα νέο σύστημα- που θα είναι αντίστοιχο σύστημα για τα ραντεβού στα νοσοκομεία το οποίο θα είναι πάρα πολύ σύντομα έτοιμο» είπε ο υπουργός.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο κεντρικό εργαλείο, όπως το χαρακτήρισε, τον ατομικό ψηφιακό φάκελο υγείας. «Δηλαδή να έχω το ιατρικό ιστορικό σε ένα και μόνο σημείο για μένα και για τον γιατρό μου εφόσον το επιθυμώ να το μοιραστώ μαζί του. Και εδώ κάνουμε το ίδιο που κάνουμε στο Gov.gr. Ξεκινήσαμε να οικοδομούμε τον ιατρικό φάκελο» τόνισε μεταξύ άλλων.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ήδη έχει γίνει μία εφαρμογή που λέγεται myhealth και προέτρεψε όσους δεν την έχουν κατεβάσει το κινητό του να το κάνουν. «Γιατί μπορούμε να δούμε από το 12 και μετά όλο το ιστορικό της συνταγογράφησης τους και σε αυτήν την εφαρμογή ουσιαστικά θα οικοδομήσουμε τον ιατρικό φάκελο» είπε ο κ. Πιερρακάκης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.