- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Αρναούτογλου: Συννεφιασμένος ο καιρός και με θολούρα στην ατμόσφαιρα την Τετάρτη
H θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 19 βαθμούς Κελσίου
Σάκης Αρναούτογλου: Ασυνήθιστο πενθήμερο με αφρικανική σκόνη – Λασποβροχές και περιορισμένη ορατότητα.
Η αφρικανική σκόνη θα διατηρηθεί και το επόμενο 24ωρο, με αραιή συννεφιά αρχικά στα δυτικά η οποία βαθμιαία θα καλύψει τον ουράνιο θόλο των περισσότερων περιοχών της χώρας.
Με ηλιοφάνεια και σχετικη θολούρα στην ατμόσφαιρα θα ξεκινήσει η μέρα στην Αττική. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι συννεφιές θα πυκνώσουν και θα διατηρηθούν κατά διαστήματα πυκνές και τις νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Περιορισμένη ορατότητα και αραιές συννεφιές προβλέπονται αρχικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις νυχτερινές ώρες θα επικρατήσει αραιή συννεφιά με σχετική θολούρα στην ατμόσφαιρα καθώς και εδώ ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι στα 3 με 5 μποφόρ στα ανοιχτά και η θερμοκρασία στους 7 με 16 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.