Ελλαδα

Νόρα Κατσέλη: «Έπαθα εγκεφαλικό, ήμουν έτοιμη να πεθάνω»

Η Νόρα Κατσέλη μίλησε για την περιπέτεια υγείας που την κράτησε για μήνες στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νόρα Κατσέλη
Νόρα Κατσέλη © EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Νόρα Κατσέλη: Η περιπέτεια υγείας της ηθοποιού - Τι λέει για το εγκεφαλικό που υπέστη - Έφτασε κοντά στον θάνατο.

Η Νόρα Κατσέλη πριν από λίγους μήνες έζησε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, που την ανάγκασε να παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου 8 μήνες. Όπως δηλώνει η ίδια, «έπαθα εγκεφαλικό, ήμουν έτοιμη να πεθάνω». 

«Είμαι πολύ καιρό απομακρυσμένη, γιατί ήμουν άρρωστη, ήμουν 8 μήνες στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Εγώ η πολύ δυνατή, ήμουν έτοιμη να πεθάνω, δεν τους έκανα τη χάρη και έζησα. Ένα πρωί στο μπάνιο άρχισα να μην μπορώ να μιλήσω, να βογκάω, βρέθηκα αναίσθητη», είπε η Νόρα Κατσέλη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο Mega. 

Νόρα Κατσέλη: Το εγκεφαλικό και η αυτοκριτική - Το bullying που δέχθηκε στην πολιτική 

«Το εγκεφαλικό με έκανε να ξαναερωτευτώ την κόρη μου, έκανα αυτοκριτική, μεγάλωσε χωρίς έμενα. Έγινα βουλευτής ως η νεαρότερη το 1981. Γινόταν φοβερό bullying. Ένας βουλευτής μου είπε “και ωραία και ηθοποιός, πήγαινε σπίτι σου να μαγειρέψειςˮ. Έχω πάρει σκηνοθέτη να του πω γιατί δε με φωνάζεις να παίξω και μου απάντησε, ζεις η πέθανες;».

H Νόρα Κατσέλη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και τους δύο γάμους που έχει κάνει. «Όταν χώρισα με τον άνδρα μου, γίναμε τριολέ για το παιδί και πηγαίναμε στο χωριό και έλεγα από εδώ ο πρώην άνδρας μου, ο άνδρας μου και η κόρη μου».

Ακόμη, η Νόρα Κατσέλη αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και αποκάλυψε: «Εγώ βίωσα σκληρά περιστατικά από επιχειρηματίες, θα μου κατέβαζε το όνομα από τη μαρκίζα αν δεν γινόμουν ερωμένη του. Μπράβο για τις αποκαλύψεις, αν δεν είχε πεθάνει κι εγώ θα πήγαινα και θα έλεγα αυτό που μου συνέβη. Είχα ακούσει πράγματα για τους προφυλακισμένους ηθοποιούς».

Νόρα Κατσέλη: «Ήμουν έτοιμη να πεθάνω, έπαθα εγκεφαλικό»

Ποια είναι η Νόρα Κατσέλη - Η πορεία στην πολιτική και την υποκριτική

Η Νόρα (Ελεονώρα) Κατσέλη είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην πολιτικός. Γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1946.

Είχε μητέρα την ηθοποιό Αλέκα Κατσέλη, πατέρα το σκηνοθέτη Πέλο Κατσέλη και αδελφή την πολιτικό και οικονομολόγο Λούκα Κατσέλη. Ασχολήθηκε με την πολιτική και υπήρξε εκλεγμένη βουλευτής στην Β' Αθήνας. Μετά ασχολήθηκε με το θέατρο και την ηθοποιία. Έχει μία κόρη τη Σάντρα.

Η Νόρα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την πολιτική και υπήρξε βουλευτής στη Β’ Αθήνας. Η Νόρα Κατσέλη μετά την αποχώρησή της από την πολιτική, ασχολήθηκε με το θέατρο. 

Νόρα Κατσέλη
Νόρα Κατσέλη © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις              

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ