- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπεράσπιση Φιλιππίδη: Έχει σοβαρό πρόβλημα - Εχει χάσει 25 κιλά
Δήλωση αποχής από τη δίκη έκανε η εισαγγελέας της έδρας
Υπεράσπιση Πέτρου Φιλιππίδη: Δεν μπορεί να είναι στο εδώλιο για λόγους υγείας - Έχει χάσει 25 κιλά.
Δήλωση αποχής από τη δίκη ενώπιον του ΜΟΔ έκανε, με την έναρξη της διαδικασίας, η εισαγγελέας της έδρας, επικαλούμενη περιστατικού που είχε συμβεί στο παρελθόν με τη μία εκ των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππιδη, Κική Μπακιρτζίδου.
Αν και η συνήγορος τόνισε ότι δεν χρειάζεται να απέχει η εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι εκτιμά την εισαγγελική λειτουργό και πως ότι συνέβη, σε άλλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στο παρελθόν, η εισαγγελική λειτουργός επέμεινε στη δήλωσή της. Έτσι, το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να αποφανθεί για το θέμα.
Ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιός είναι απών από το δικαστήριο, προσκομίζοντας διά των συνηγόρων του δήλωση ότι δεν δύναται να παραστεί σήμερα στο δικαστήριο.
Υπεράσπιση Φιλιππίδη: Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά
Όπως ανέφερε στους δικαστές ο έτερος συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «ο κ. Φιλιππιδης, για λόγους υγείας, δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δεν θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση».
Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε στο δικαστήριο ότι πρόθεση του εντολέα του είναι να ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή.
Το «παρών» στο δικαστήριο έχουν δώσει από νωρίς οι τρεις καταγγέλουσες ηθοποιοί καθώς και οι συνάδελφοί τους, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, κάποιοι εκ των οποίων έχουν κληθεί ως μάρτυρες στη δίκη.
Ως μάρτυρες, προταθέντες από την πολιτική αγωγή, έχουν κληθεί να καταθέσουν οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια. Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος όταν ανέβουν στο βήμα του μάρτυρα οι εν λόγω καλλιτέχνες «θα είναι παρών ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.