- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ναυάγιο με μετανάστες στην Πάρο - Το Λιμενικό διέσωσε τους επιβαίνοντες.
Ναυάγιο με περίπου 100 μετανάστες σημειώθηκε κοντά στην Πάρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι οι επιβαίνοντες έχουν διασωθεί.
Οι ναυαγοί είναι Αφγανοί και ο προορισμός τους ήταν η Ιταλία, σύμφωνα με το cyclades24.gr. Όπως μεταδίδει το τοπικό Μέσο οι ναυαγοί έφτασαν στο λιμάνι της Πάρου στις 12:00 περίπου το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 11:00 το Λιμενικό έλαβε σήμα για ακυβέρνητο ιστιοπλοϊκό, στα ανοιχτά του νησιού. Στο σημείο έσπευσαν ένα σκάφος ανοιχτής θάλασσας και πλωτά του Λ.Σ. Το ιστοπλοϊκό είχε «βάλει νερά» χωρίς να βυθιστεί.
Ευρεία επιχείρηση έρευνας-διάσωσης υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ βρίσκεται σε εξέλιξη στη θαλ.περιοχη Β Ν Πάρου για την διάσωση αλλοδαπών οι οποίοι επέβαιναν σε Ι/Φ σκάφος.Στην έρευνα μετέχουν 1 ΠAΘ & 3 ΠΛΣ.Όλοι οι επιβαίνοντες του I/Φ είναι σώοι & μεταφέρθηκαν στο ΠAΘ ασφαλώς.
— ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (@HCoastGuard) March 13, 2022
Με συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Πάρου και του υπουργείου Ναυτιλίας οι Αφγανοί θα μεταφερθούν στον Πειραιά και στη συνέχεια σε δομή ώστε να τους παράσχουν τα απαραίτητα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.