Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πότε υποχωρεί σύμφωνα με το meteo
Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία
Υποχώρηση της κακοκαιρίας αύριο και γενικά βελτιωμένος ο καιρός, με τη θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Υποχώρηση της κακοκαιρίας και γενικά βελτιωμένος καιρός αναμένεται την Κυριακή. Προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια και μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, με τοπικές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια και στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης.
Επίσης, χιονόνερο στα παραθαλάσσια των προαναφερόμενων ηπειρωτικών περιοχών και στις Κυκλάδες, ενώ τοπικές βροχές μετά το απόγευμα αναμένονται στο Κεντρικό Ιόνιο. Παγετός θα εκδηλωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός, ενώ στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους ολικός.
Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από -6 έως 5 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -11 έως 2 βαθμούς), -5 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -1 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -6 έως 6 βαθμούς), 0 έως 8 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, -2 έως 6 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 2 έως 9 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι 5 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικό χιονόνερο στα παραθαλάσσια και πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα τμήματα του νομού αναμένονται στην Αττική. Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και παγετός τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.