Ελλαδα

Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Σιδέρης - Πένθος στον Ολυμπιακό

Σε ηλικία 77 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sideris.jpg

Ο Νίκος Σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ήταν ανιψιός του Γιώργου Σιδέρη.

Ο Νίκος Σιδέρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Η είδηση ότι πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους και φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά. Ο Νίκος Σιδέρης ήταν ανιψιός του Γιώργου Σιδέρη, της μεγάλης δόξας του Ολυμπιακού και τέταρτου κορυφαίου σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς απέτισε φόρο τιμής και απηύθυνε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον θάνατο του Νίκου Σιδέρη.

Νίκος Σιδέρης: Ο ποδοσφαιριστής που βγήκε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ο Νίκος Σιδέρης ξεκίνησε από τη θρυλική ομάδα των «μπέμπηδων» του Ολυμπιακού στην αρχή της δεκαετίας του 1960 και γρήγορα αγωνίστηκε -σε ηλικία 18 ετών- στην πρώτη ομάδα, κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα, μαζί με τους σπουδαίους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής.

Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, συμμετέχοντας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του συνδέσμου, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Νίκος Σιδέρης ανήκει πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας τού Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ