Ελλαδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 18 Μαρτίου η δίκη- Παρατάθηκε η κράτηση

Στη δίκη έχουν κληθεί 10 βασικοί μάρτυρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Φιλιππίδης
Πέτρος Φιλιππίδης © EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Πότε ξεκινά η δίκη - Απορρίφθηκε νέο αίτημα αποφυλάκισης - Ποιοι αναμένεται να καταθέσουν κατά του ηθοποιού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 18 Μαρτίου και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση στη φυλακή της Τρίπολης, ενώ απορρίφθηκε ένα ακόμη αίτημα αποφυλάκισης. 

Σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα», για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε αποφασιστεί η προφυλάκισή του για ένα εξάμηνο, το οποίο έληξε τον Ιανουάριο του 2022. Το συμβούλιο αποφάσισε, ωστόσο, την παράταση για τους επόμενους έξι μήνες. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Ant1, απορρίφθηκε νέο αίτημα αποφυλάκισης. 

«Στη δίκη έχουν κληθεί 10 βασικοί μάρτυρες, αυτόπτες μάρτυρες σε λεκτική βία και θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων. Τρεις από τους μάρτυρες είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, διάσημες ηθοποιοί. Τις δύο δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάνε για την υπόθεση Φιλιππίδη. Όπως μου το περιέγραψαν, θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο που μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό». 

Πέτρος Φιλιππίδης: Τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί θα κάνουν πάταγο με τις καταθέσεις τους

 

 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα χάσει όλα του τα σπίτια», λέει ο δικηγόρος του

Δημοσιεύματα πριν από λίγο χρονικό διάστημα ήθελαν την οικονομική του κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη να είναι δεινή και τα ακίνητά του να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς. 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση, αυτά σταμάτησαν, και τα χρήματα αυτά χάθηκαν. Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό. Δε θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στο φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί και γίνεται μια προσπάθεια με τον άνθρωπο αυτό. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια», είπε με αφορμή το ζήτημα αυτό, ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Mega. 

«Όταν τα σπίτια αυτά έχουν υποθήκη, ουσιαστικά ανήκουν στις τράπεζες. Για αυτό δεν έγινε πώληση. Πάντως, τα σπίτια θα τα χάσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα χρέη του είναι μεγάλα. Όταν κάποιος είναι σε μια δύσκολη θέση, όλοι οι φίλοι εξαφανίζονται. Όσοι μπορούσαν να συνδράμουν, κανένας δε βοηθάει», συνέχισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ