- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κρήτη: Έρευνα για τον θάνατο Αυστριακού- Βρέθηκε απανθρακωμένος
Η νεκροψία θα φωτίσει τα αίτια
Κρήτη: Πώς βρέθηκε απανθρακωμένος ο ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο σπίτι του - Έρευνα για τον Αυστριακό
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να εξακριβωθεί υπό ποιες συνθήκες απανθρακώθηκε ο Αυστριακός μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό Λίσταρος του Δήμου Φαιστού.
Ο 83χρονος βρέθηκε καμένος από τα πόδια και κάτω, πεσμένος κάτω από το κρεβάτι του. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δεν αποκλείει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει το ενδεχόμενο του βραχυκυκλώματος από μια ηλεκτρική σόμπα, που βρέθηκε σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, μακριά από το σημείο εκδήλωσης της φωτιάς.
Οι κάτοικοι ήταν αυτοί που είδαν πρώτοι τους καπνούς και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Νεαρός που διαμένει στο χωριό με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τις φλόγες πριν επεκταθούν.
Ο 83χρονος ζούσε στην περιοχή τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια, ήταν ιδιαίτερα μορφωμένος, ερευνητής, εικαστικός και γνωστός για τη φιλοζωική του δράση.
Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών με τέσσερις πυροσβέστες, το ΕΚΑΒ αλλά και ιατροδικαστής. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής βρήκαν τον ηλικιωμένο πεσμένο στο έδαφος, ήταν όμως ήδη νεκρός. Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ στον ηλικιωμένο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Αργά το βράδυ της Τετάρτης (16/2), η σορός του 83χρνου μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, κατόπιν εντολής του ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ενώ άμεσα αναμένεται να ειδοποιηθεί η οικογένεια του ηλικιωμένου, η οποία διαμένει στην Αυστρία.
Με πληροφορίες από creta24.gr και neakriti.gr
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.