- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαθήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από δύο καθηγητές
Σε συμβολική κατάληψη το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης
Σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητές καταγγέλλουν μαθήτριες σχολείου της Θεσσαλονίκης.
Σε σοβαρές καταγγελίες πως δέχονται σεξουαλική παρενόχληση από δύο καθηγητές του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Θεσσαλονίκης προχώρησαν 12 μαθήτριες του σχολείου.
Ήδη από την Τετάρτη οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη του χώρου, ώστε να αναδειχθεί η υπόθεση, με τα φαινόμενα να λαμβάνουν χώρα εδώ και χρόνια.
Μάλιστα οι μαθητές ανήρτησαν στην πόρτα του σχολείου πανό με τα σχόλια και τις ακατάλληλες εκφράσεις, που σύμφωνα με τις καταγγελίες, είπαν οι καθηγητές.
«Παρενοχλούσαν σεξουαλικά μαθήτριες είτε με χυδαίες φράσεις, είτε με επαφές όπως τις έβαζε να καθίσουν κοντά στο μόριό του, να τη χαϊδεύει στην κοιλιά, να παίζει με το σκουλαρίκι στον αφαλό μιας μαθήτριας» αναφέρει μαθητής.
Για τις καταγγελίες έχει ενημερωθεί προφορικά ο λυκειάρχης, αλλά και ο διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία. Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, δήλωσε ότι επίσημη καταγγελία δεν υπάρχει, ωστόσο η υπόθεση θα διερευνηθεί και θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.