Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη o παρουσιαστής

Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος © YouTube

Δεν εμφανίστηκε στη δίκη του για τις καταγγελίες περί δημοσιοποίησης πορνογραφικού υλικού o παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την πρώτη υπόθεση revenge porn, με την οποία κατηγορείται και θα δικαστεί διά πληρεξούσιων δικηγόρων.

Σε αντίθεση με τον Παναγιωτόπουλο, η κοπέλα που τον κατήγγειλε παρευρίσκεται στο δικαστήριο και πρόκειται να καταθέσει για την τραυματική της εμπειρία με τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, είναι αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών, μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα. Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Μάλιστα, πλήθος πληροφοριών αναφέρουν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κλείσει τα προφίλ του social media και έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του στη Θεσσαλονίκη, μετά την αποκάλυψη των κινήσεων του. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγή από 28χρονη - Έκκληση 30χρονης από τα ΜΜΕ

Από την πλευρά της 28χρονης κοπέλας που έχει κινηθεί εναντίον του, ο συνήγορός της, κύριος Λύτρας, ανέφερε πως εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν και είχε αναρτηθεί από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. «Θα καταθέσει αγωγή άνω των 200.000 ευρώ, παρότι η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και δεν καλύπτεται», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Επιπλέον, η 30χρονη που έσπασε πρώτη τη σιωπή της με εξώδικο κάνει έκκληση να προστατευτεί από τα Μέσα. Συγκεκριμένα, με επιστολή ζητάει κατά την παρουσία στη δίκη να μην προβληθεί το πρόσωπο της, ώστε να περιορίσει τον διασυρμό της, αφού τα βίντεο των προσωπικών της στιγμών παραμένουν στο διαδίκτυο σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου. «Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Μετά από όλο αυτόν τον σάλο υπήρξαν 3 αναδημοσιεύσεις τις οποίες κατέβασα τώρα πριν 3 μέρες πάλι. Από άλλους χρήστες που το κοινοποίησαν ξανά γνωρίζοντας ότι είναι το βίντεο αυτής της υπόθεσης».

«Εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως ήταν, διότι δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτήν. Περιμένει πάρα πολύ καιρό την εκδίκαση της υπόθεσης και τη δικαίωση της, όσο μπορεί να δικαιωθεί μετά από αυτόν τον διασυρμό που έχει υποστεί. Δυστυχώς δεν επανορθώνεται με κανένα τρόπο, ούτε περιορίζεται από τη στιγμή που κυκλοφορούν ακόμα αναρτημένα στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της», σημειώνει η δικηγόρος της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ